Metallindustri

Olika typer av skyltställ

De flesta arbetsplatser och butiker har ett stort behov av smarta ställ som kan användas för presentation av produkter och informationsmaterial. Med moderna skyltställ så kan man på ett elegant sätt visa upp det man har att erbjuda i en butik eller restaurang. Ibland så räcker det alldeles utmärkt med enklare skylthållare och ibland så kan man behöva ljuslådor och produktställ som är mer avancerade i sin utformning. Beroende på hur stället ska användas så kan man finna perfekt layout och funktioner som ljussättning samt plats för broschyrer.

Skyltställ för information

När man vill dela ut information i form av broschyrer och kataloger så är skyltställ A4 och med fack för A3, A5 och A6 riktigt smidiga att använda sig av. Det här är ställ som är designade för att vara lätta att använda och fylla på. De kan fungera som butiksinredning såväl som kontorsinredning och kan även tas med på mässor där man vill se till att de som besöker ens monter tar med sig mer information hem. Den här typen av ställ bör vara lätta att flytta på så att man kan ta med sig skyltstället då det behövs.

Presentation av produkter

För produktpresentation så kan man behöva produktställ som är massiva och som erbjuder smart belysning. Det kan ju vara så att man i en klädbutik vill använda sig av stället för att presentera kläder och då ska man kunna hänga upp galgar på det på ett snyggt och inbjudande vis. Då man inte vill att kunder och besökare ska ta på det som man presenterar så kan man använda sig av plexiglas som är slittåligt och som gör det möjligt att se tydligt vad som presenteras.

Enkla ställ för gatan

Numera så är vi vana vid att se gatupratare eller trottoarpratare som de också kallas för. Det här är mycket enkla ställ som står på gatan och liksom ropar ut ett budskap. Budskapet är det som man har skrivit på stället och det kan vara allt från dagens lunch till erbjudande om smarta hörlurar. Butiker och restauranger behöver den här typen av skyltställ men det är viktigt att man skaffar en variant som passar ens verksamhet väl. Restaurangen kan dra nytta av en griffeltavla som ger en klassisk och vacker känsla medan ett high tech företag kanske föredrar en whiteboard design där man kan skriva direkt på stället eller fästa posters med information på det. De här ställen måste vara slittåliga då de kommer att utsättas för väder och vind och även för förbipasserande som kanske stöter till stället och flyttar på det en aning.