Service

Citadellet likvidationer innebär snabb och säker bolagsavveckling

Visste du att vem som helst kan erbjuda snabbavveckling av bolag? Det är inte så att man måste ha ett specifikt tillstånd från Finansinspektionen för att ge denna tjänst och därför så måste du verkligen betänka vem du vänder dig till då du har beslutat dig för att genomföra en snabbare bolagsavveckling. Med Citadellet likvidationer så får man en mycket snabb och samtidigt säker bolagsavveckling. Det här är ett välrenommerat företag med ordning på databaser och god genomskinlighet så att du vet precis vem du jobbar med.

Fördelar med Citadellet likvidationer

Det är inte alltid som man inser hur mycket arbete en avveckling av bolag faktiskt kräver. Det är klart att du själv kan vända dig till myndigheter, fylla i blanketter och följa processen steg för steg, men det här kommer att ta tid, tid som du med största sannolikhet behöver till annat.

När du väljer Citadellet likvidationer så kommer du inte att behöva ta tag i saker som skattebetalningar, redovisning, skalbolagsdeklaration, avregistrering av moms och mer. Du betalar Citadellet för att ta hand om detta åt dig så att du kan göra annat. Faktum är att det här kan spara dig mer än ett halvårs arbete då du inte behöver vänta de 7-8 månader som det kan ta att få ett bolag likviderat.

Viktigt med säkerhet

I och med att marknaden är så pass fri för företag som vill erbjuda bolagslikvidation så finns det faror med att anlita vilken tjänst som helst. Efter att du har sålt ditt företag så kommer ju likvidationsföretaget att sköta det och hantera allt som har med likvidationen att göra. På många vis så är ju företaget fortfarande förknippat med ditt namn. Databaser online som är tillgängliga för alla gör fortfarande kopplingen, och då är det klart att det är otroligt viktigt att företaget som tar hand om avvecklingsprocessen inte skadar ditt namn och goda rykte.

Ett scenario som du verkligen vill undvika är att aktören som genomför avvecklingen inte betalar in skatt. Det här kan få kostsamma konsekvenser för dig som säljare. Det finns förstås fler exempel på sådant som kan komma att skada ens rykte och kosta pengar så säkerheten ska man inte tumma på.

Tid till annat

Även om man principiellt sett skulle kunna ta hand om det administrativa arbetet samtidigt som man jobbar med andra projekt så är detta något som tar upp plats och tid. Om man verkligen vill ha tid över till annat så har man mycket att vinna på Citadellet likvidationer som innebär att man helt kan släppa bolaget som man inte längre vill jobba med. Mer energi kan läggas på nya projekt och företag, och det gör förstås stor skillnad både rent professionellt och personligt eftersom man inte behöver bekymra sig om processer som tar lång tid eller som ska utföras på ett visst sätt.